Serem molts els associats presents en el Congrés Internacional ORP que es celebrarà els dies 5, 6 i 7 de Juny a Madrid; una  cita ineludible de prevencionistas i professionals vinculats al món de la salut laboral, la cultura preventiva i l’excel·lència empresarial. L’esdeveniment pretén com el seu títol indica focalitzar-se sobre el valor de les persones en l’era digital.

MESSES GLOBAL coopera en l’organització del “workshop” que es celebrarà el dia 5 de juny sobre: “Reptes de l’Excel·lència: de les 4P a les 5Z”. Participaran: Manuel Bestratén, Conseller Tècnic del INSST i President de MIESES GLOBAL, Carles Salas, responsable de sostenibilitat de TUSGSAL SAL i Luciana Araujo de Uruaguay, representant de EASY TECH.

La sessió debatrà  les estratègies per a desenvolupar avançats sistemes de gestió de la PRL, que situïn a les persones en el cor dels sistemes i siguin generadors de valor, amb capacitat de demostrar-ho. Tot això en un marc integral d’Excel·lència, Salut i Sostenibilitat que conjugui els principis de “Empresa saludable” de la Declaració de Luxemburg i els “Objectius de Desenvolupament Sostenible” de Nacions Unides. Es tractarà sobre la importància i necessitat d’utilitzar models per a diagnosticar i poder conduir els processos de canvi, des del Model d’Autoavaluació de la Cultura d’Excel·lència, MIESES, de les 4P (People, Planet, Prevention, Profit) d’aplicació gratuïta, especialment orientat a pimes, al Model CerPie /UPC, certificable, de les 5Z (Zero accidents, malalties, residus, desigualtat i desconeixement).  Haurà de generar-se un ric debat entre els participants amb llarga trajectòria en la gestió de processos de canvi i els assistents.

 

Visiti el programa de la ORP a MADRID: https://fiorp.org/proximos-eventos/orpconference-madrid-2019/ponentes/