Ets una persona productiva i eficient? Per a què? L’estrès, és necessari? Com t’afecta en el dia a dia? Quines conseqüències té? Gran quantitat d’estudis científics justifiquen la importància de tenir un bon sistema productiu, basant-se en diverses categories; la psicologia positiva, el coneixement distribuït, la càrrega cognitiva, la teoria de flux, estratègies conductuals, de recompensa i de pensament, les intencions i el capital psicològic.

Per què cal fer aquest curs? – Alinear els teus principis amb la productivitat – Aconseguir els resultats desitjats seguint el teu propi pla de productivitat – Gaudir del camí de la productivitat sense estrès – Millorar el teu benestar personal i laboral Un curs pràctic que permet adquirir nous coneixements i crear el teu propi pla de treball amb la integració d’eines informàtiques. També descobriràs les eines utilitzades per alguns dels referents internacionals en l’àmbit de la productivitat, com ara Stephen R. Covey, David Allen, Takashi Harada i Norman Bodek.

A qui va adreçat? A tu, si vols millorar la teva productivitat (personal i/o professional) sense estrès. Si ets nou en això, potser vols adquirir un nou compromís amb tu mateix. Si ja tens experiència, pots adquirir noves idees per integrar a la teva estructura. Productivitat sense estrès? Sí, és possible, i en aquest curs t’expliquem com ho pots aconseguir, mantenint la ment oberta i productiva en aquells aspectes de la teva vida i la teva feina que realment importen.

http://www.udl.es/ca/serveis/estiu/cursos-per-ambits/salut-i-alimentacio/Productivitat-Sense-Estres/